X
Menu

                    Despre noi

Bucovina Steel este o companie cu capital romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2015 si are ca obiect principal de activitate producerea si comercializare de tabla tip tigla, tabla cutata, accesorii acoperis.

Bucovina Steel pune la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi si burlane, folie anticondens, ferestre de mansarda la preturi competitive si din materiale de cea mai buna calitate.

La baza companiei sta o echipa de profesionisti care este hotarata sa creasca nivelul de acoperire al pietii si sa furnizeze in continuare produse de calitate clientilor.

Folosirea utilajelor si tehnologiei moderne ne permite obtinerea unui nivel inalt de calitate a produsului finit si un foarte bun randament al productivitatii, acesteia reflectandu-se asupra pretului accesibil si al timpului de livrare.

Un acoperis realizat cu tigla metalica Bucovina Steel inseamna un acoperis usor, modern fiind compatibil cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, instituţii publice, spaţii comerciale, depozite industriale.

Indiferent dacă este vorba de construcții noi sau renovare. Orice doriți, oricare ar fi proritățile dumneavoastră: Bucovina Steel deține soluția perfectă pentru un acoperis durabil, la cel mai avantajos pret.

Servicii oferite

Consultanta
Reprezentantii de vanzari Bucovina Steel va pot furniza toate informatiile necesare pentru alegerea unui acoperis durabil.
Masuratori
La cererea clientilor, efectuam masuratori gratuite pentru realizarea unei oferte de invelitori optime; 
Transport
Pentru clientii nostri, oferim transport.
Plate in rate
Acum se accepta si plata in rate prin Cetelem. 

                 Calitati

Misiunea noastra este aceea de a oferi solutii complete si moderne pentru realizarea unui acoperis elegant si durabil in timp.

Seriozitate 100%
Diversitate 100%
Calitate 100%
Promptitudine 100%

Nu ezitati sa ne contactati!

Telefon 0230 416960
Email bucovinasteel@yahoo.ro
Adresa Str. Sperantei, Nr. 910, Marginea, Suceava

Formular de contact

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj